Forum

28 mei: Open Space

Avatar
Evertvdw

Denk mee over Ichthus!

Over 2 weken organiseren wij als f.t. bestuur een Open Space. In kleine groepjes zal op deze avond gediscussieerd worden over een aantal onderwerpen. Je bent tijdens deze avond vrij om bij de onderwerpen te komen staan die jou interessant lijken en je mag op elk moment in de discussie weglopen en je aansluiten bij een ander onderwerp. Onderwerpen die aan bod zullen komen deze avond:

-Themagroepen
-Functie Extern
-Startweekend
-Integratie Eerstejaars
-Extern gerichtheid/evangelisatie
-Bijbelstudie/geestelijk
-Studentikoziteit
-Commissievulling
-Betrokkenheid/uitdaging ouderejaars
-Open kringen
-Toekomst van Ichthus
-Transitie naar de kerk
-Dionysos  

Bij elk van deze onderwerpen hebben wij een aantal vragen bedacht waar je dan met een groepje over na gaat denken. Bij elk onderwerp zal een bestuurder staan die notuleert. De avond zal ingedeeld zijn in twee rondes.

Het doel van deze methode is om van zoveel mogelijk Ichthianen input te krijgen over onderwerpen die Ichthus aangaan, en daarmee dus ook de leden. Dit is dus de ideale gelegenheid om dingen aan te kaarten binnen Ichthus waarvan jij vindt dat die beter of anders moeten. Ook is de Open Space een avond om samen met andere Ichthianen te brainstormen over problemen en hiervoor oplossingen te verzinnen. Kortom, het is een heel vrijblijvende manier om je mening te geven over Ichthus en daarmee Ichthus nog beter te maken!

De input van deze avond zullen we meenemen bij het schrijven van ons visie en beleid, de kans bestaat dus dat een goede oplossing voor een probleem volgend jaar al gebruikt gaat worden. Mis deze kans dus niet!

Na afloop van de Open Space is er gelegenheid om gezellig spelletjes te spelen met andere Ichthianen, om even bij te komen van al het denkwerk. Neem dus ook vooral je eigen spelletjes mee!

We hopen jullie allemaal te zien op woensdag 28 mei!

 

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: