Forum

Kringleidersmail - 9

Avatar
Garrut

Beste kringleiders,

  Want ik ben ervan overtuigd dat het lijden van de tegenwoordige tijd niet opweegt tegen de heerlijkheid die aan ons geopenbaard zal worden.
(Rom. 8: 18; HSV)


Paulus schrijft hier wat voor invloed het heeft als de Geest van God in je woont. Een van de dingen die verandert is je levensinstelling, want je hoeft niet in angst te leven (vers 15), maar je mag uitzien naar wat je dan te wachten staat. De heerlijkheid die je dan te wachten staat is iets wat overal tegen op zal wegen, ook al kan dat soms heel lastig zijn om je hierop te richten. Dat 'gericht zijn op de toekomst' is iets wat christenen kenmerkt en ook iets wat opvalt bij mensen die niet geloven. Het is ook iets wat vervolgde christenen staande houdt (zoals bleek tijdens de dienst in de VBG afgelopen zondag en waarover aankomende donderdag bij de dieper zal worden gesproken). In hoeverre ben jij (en je kring) gericht op de toekomst?

Dan nog een aantal praktische mededelingen:
 - komende donderdag is de eerste dieper van dit jaar. Deze zal gaan over vervolgde christenen, zal verzorgd worden door Open Doors en belooft een mooie avond te worden. Koffie en thee zal klaarstaan om 19.30 en de avond zelf zal beginnen om 20.00. Heb je die dag nog geen eetafspraak? Kom dan gerust naar de mensa, die zal beginnen om 18.00. Heb je al wel een eetafspraak staan? Kom dan gewoon ook naar de mensa.
 - binnenkort zal op elke kring een coach langs komen die gaat kijken hoe het op kring gaat. Laat je kring dit van tevoren weten en doe vooral zoals je altijd op kring doet, zodat je coach een goed beeld kan krijgen van je kring en je zo verder op weg kan helpen.

Fijne kringavond gewenst!

Met vriendelijke groet,

Gerrit Kramer

Moge wie zondigt tegen zijn maker
in handen vallen van een arts. (Sirach 38:15, NBV)

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: