Kennismaken

Kennismaken

Kennismaken met Ichthus kan vrijwel altijd, veel activiteiten staan open voor gasten. Ook lid worden kan het hele jaar door. Hieronder staan de mogelijkheden op een rij.

KEI-week

Voorafgaand aan het nieuwe studiejaar is Ichthus actief tijdens de KEI-week. Door het bezoeken van de activiteiten krijg je direct een goed beeld van Ichthus. De KEI-week vindt plaats van 10 t/m 14 augustus 2020.

Startavond

Het Ichthusjaar begint officieel met de Startavond. De Startavond is de ideale gelegenheid om vrijblijvend bij Ichthus langs te komen en een goede indruk op te doen van ons als vereniging. De Startavond vindt plaats op dinsdag 1 september 2020.

Introductieperiode

Na de Startavond begint de introductieperiode om je als kersvers lid nog enthousiaster te maken over Ichthus. Bij voorkeur voorafgaand en uiterlijk halverwege de introductie word je lid van Ichthus. De introductieperiode is géén ontgroening.

Kringavonden

Het hele jaar door kun je lid worden van Ichthus. Wil je graag een keer vrijblijvend een kringavond meemaken om te zien of het wat voor je is, mail dan de kringcoördinator (kringco at icht.nl). In de zomervakantie ben je ook welkom bij de zomerkringen.

Open avonden

De Startavond en de Paasavond zijn altijd open avonden, speciaal gericht op gasten. De data vind je in de agenda op de website. De eerstvolgende open avond is de Startavond. Deze vindt plaats op dinsdag 1 september 2020. Meld je hier aan.

IchthusCafé

Bijna elke donderdag is vanaf 22:00 uur het IchthusCafé open voor een drankje en gezelligheid, dus loop gerust eens binnen om kennis met ons te maken. Kijk in de agenda of het IchthusCafé open is. In juli en de eerste helft van augustus is het IchthusCafé gesloten.

Algemene activiteiten

Vrijwel alle activiteiten van Ichthus staan open voor gasten. Heb je interesse om eens bij een algemene activiteit langs te komen, neem dan contact op met de secretaris (info at icht.nl). 

 

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: