Zomervakantie bij Ichthus

Ga je na de zomervakantie studeren in Groningen? En ben je op zoek naar een Christelijke studentenvereniging? Kom kijken bij Ichthus!

Er zijn in de zomervakantie veel mogelijkheden om kennis te maken met Ichthus:

Zomerkringen

Wil je kennis maken met de basis van Ichthus: kring? Kom dan in de vakantie een keer langs op een van de zomerkringen. Elke dinsdagavond hebben we met een andere groep kring. Je bent van harte welkom om bij ons aan te schuiven. De avond begint rond 18:00 met een maaltijd, waarna we gaan zingen en een Bijbelstudie houden, gevolgd door een borrel.

Meer informatie...

KEI-week

Van 12 tot en met 16 augustus vindt de KEI-week plaats, dé introductieweek om Groningen en het studentenleven te leren kennen! Dit is ook dé mogelijkheid om bij Ichthus langs te komen om te zien of Ichthus iets voor je is. Er zijn veel activiteiten, ook zonder dat je officieel de KEI-week loopt kun je langskomen.

Meer informatie... 

Startavond

De startavond is het begin van het nieuwe verenigingsjaar. De Startavond is de ideale gelegenheid om vrijblijvend bij Ichthus langs te komen en een goede indruk op te doen van ons als vereniging. Word je net lid of twijfel je nog? Kom gratis een lekkere maaltijd halen, maak kennis met Ichthianen en geniet van de sfeer!

Meer informatie...

Overige activiteiten

Naast de activiteiten die hierboven zijn genoemd vinden er nog meer activiteiten plaats die niet specifiek gericht zijn op gasten maar waar je wel van harte welkom bent om aan te schuiven. Al onze activiteiten vindt je in de agenda.

 

Meer informatie

Meer informatie over Ichthus vindt je in het menu 'Lid worden'. Natuurlijk kan je ook contact opnemen met onze secretaris met al je vragen.

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: